Openingstijden

Tandartspraktijk Rijksstraatweg

U kunt ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak op maandag tot en met vrijdag:

Openingstijden praktijk:

Maandag      8.00-17.00 uur                                                                                         

Dinsdag        8.00-17.00 uur                                                                                       

Woensdag    8.00-17.00 uur                                                                                         

Donderdag   8.30-17.00 uur                                                                                         

Vrijdag          8.30-17.00 uur

Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u op werkdagen tot 16.00 uur direct naar de  Praktijk komen. Na 16.00 uur of in de avonduren kunt u naar de praktijk bellen.

Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de nooddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900-1515

Onze praktijk is goed bereikbaar en zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

 

Wijzigen of annuleren afspraak:

Omdat we een behandelkamer en tijd van een of meerdere behandelaars voor u reserveren, verzoeken we u om afspraken alleen bij uiterste noodzaak af te zeggen. Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

U krijgt van ons een herinnering per mail, dit is een service en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wanneer u na vrijdag 16.00 uur of in het weekend door onvoorziene omstandigheden uw afspraak voor maandag moet annuleren, kan u dit het beste doen via ons emailadres: info@tandartsrijksstraatweg.nl