Openingstijden

Tandartspraktijk Rijksstraatweg

De praktijk is maandag t/m vrijdag  open tussen 08.30 -17.00 uur. Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u op werkdagen tot 16.00 uur direct naar de  Praktijk komen. Na 16.00 uur of in de avonduren kunt u naar de praktijk bellen. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de nooddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900-1515

Onze praktijk is goed bereikbaar en zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

U kunt ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak:

Omdat we een behandelkamer en tijd van een of meerdere behandelaars voor u reserveren, verzoeken we u om afspraken alleen bij uiterste noodzaak af te zeggen. Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.